ico textsize.png Tekststørrelse
ico contrast.png Kontrast

UKM  Ung Kultur Møtes (UKM) er et kulturtiltak for barn og unge i hele Norge. Gjennom små og store festivaler, (kulturmønstringer) har du en enestående mulighet til å vise frem det du driver med og til å treffe likesinnede.

Alle er velkommen, enten de sampler på beats &loops, danser halling, skjærer store treskulpturer med motorsag, spiller klassisk piano eller lager 3-D animasjoner på PC.

I de fleste kommuner kan du delta fra du er 10 år, men på landsmønstringen og på mange fylkesmønstringer er aldersgrensen 13 år.

UKM er delt inn i tre nivåer; kommunemønstring, fylkesmønstring og landsmønstring. Alle som melder seg på til kommunemønstringen får være med. Herfra blir det plukket ut noen deltagere som representere kommunen i fylkesmønstringen.

Herfra blir det fra hvert fylke sendt ca. 25 deltagere til landsmønstringen, som vanligvis arrangeres i Trondheim.


UKM er ingen konkurranse. Juryenes utvelgelse skjer på grunnlag av originalitet, kreativitet, publikumskontakt og kvalitet, og de utvalgte deltagerne skal speile bredden i den lokale mønstringen. Premien for de som går videre er å få stå på en enda større scene, og treffe andre ungdommer fra andre steder.

Les mer og meld deg på

Tjenester og skjema

Nyheter og kunngjøringer

FOND FOR ALLMENNYTTIGE FORMÅL I LOKALSAMFUNNENE

Snillfjord kommunestyre har opprettet et fond på kr. 4.000.000 for tildeling til allmennyttige formål i lokalsamfunnene.

Drømmestipendet 2018

Hva er drømmestipendet og hvordan søke? For info

Svømmebassenget er stengt

Svømmebassenget er stengt på ubestemt tid, grunnet vannlekasje.

Svømmebassenget høsten 2017

Åpningstider og priser

Åpent folkebad

Tirsdager 18-21 (18-19: barn under skolealder m følge, voksne over 16)

Fredager 18-20